×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 28. oktober 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:30

Velkommen i FredagsCafeen den sidste fredag i måneden til hyggeligt, uformelt samvær. Vi drøfter det daglige liv, deler store og små oplevelser og nyder hinandens selskab.

Vi mødes kl. 13 omkring en let anretning. Kl. 13.30 kommer der en taler, så vi også får lidt inspiration udefra, og vi får besøg af chef for Kongeskibet Dannebrog, kommandør Peter Schinkel Stamp, som inviterer os med ombord på det smukke skib og giver et unikt indblik i Dannebrogs imponerende historie, dets store betydning for monarkiet og ikke mindst om det spændende arbejde, når den kongelige familie er om bord. Foredraget er fyldt med underholdende og personlige anekdoter og oplevelser fra arbejdet på Dannebrog tæt på den royale familie. Peter Schinkel Stamp viser desuden flotte billeder og videoklip fra skibet, så man næsten føler, man er med dronningen til søs. Kommandøren vil sidst men ikke mindst fortælle om sit arbejde for kongehuset i sin egenskab af jagtkaptajn.

Kommandør Peter Schinkel Stamp har gjort tjeneste i Søværnet i mere end 40 år og har haft en spændende og varierende karriere, som bl.a. har omfattet internationale udsendelser, en række chefstillinger til søs og til lands og adjudant for dronningen.

Vi overholder de gældende retningslinjer for hygiejne og sikkerhed. Pris for spisning 30 kr.

TILMELDING PÅ KIRKENS HJEMMESIDE

FredagsCafé
Medvirkende
Therese Nielsen
Sted kirketorvet 14 A, Kirketorvet 14A, 4760 Vordingborg