×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 24. februar 2023, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Velkommen i FredagsCafeen den sidste fredag i måneden til hyggeligt, uformelt samvær. Vi drøfter det daglige liv, deler store og små oplevelser og nyder hinandens selskab.

Vi mødes kl. 13 omkring en let anretning. Kl. 13.30 kommer der en taler, så vi også får lidt inspiration udefra, og vi får besøg af Troels Christensen.

Troels er et utroligt optimistisk og positivt menneske, og i sit livsbekræftende og energiske foredrag ”Smil til verden … Også når den er gnaven på dig” fortæller Troels, at uanset hvilken stilling, han gennem tiden har haft – leder i detailbranchen, selvstændig erhvervsdrivende eller publikumsansvarlig i foredragsverdenen – har han altid haft relationens betydning i højsædet. Det er altså et aktivt valg. Og ifølge Troels er det enormt vigtigt af at gøre sig umage i de nære relationer. Både på arbejdspladsen og i privatlivet.

Selvom Troels taler varmt om venlighed og service, understreger han også, at det som menneske er i orden at sige fra. Vi skal turde at sætte foden i jorden over for ubehøvlet adfærd. 

Du kan glæde dig til et oplæg, der skaber både latter, god stemning og eftertænksomhed.

 

Vi overholder de gældende retningslinjer for hygiejne og sikkerhed. Pris for spisning 30 kr.

 

TILMELDING PÅ KIRKENS HJEMMESIDE

FredagsCafe
Medvirkende
Therese Nielsen
Sted kirketorvet 14 A, Kirketorvet 14A, 4760 Vordingborg