• This event has already taken place.
Torsdag d. 18. april 2019, Kl. 17:00 til kl. 20:00

Det er nadveren og det fælles måltid, vi samles om denne aften, derfor vil der blive dækket op i kirken. Efter inspiration fra den tidlige kristne kirke, vil vi samles om måltidet og fejre gudstjeneste undervejs som en integreret del, mens vi sidder ved bordet. Skærtorsdag spiste Jesus påske-måltidet sammen med sine disciple. De spiste lam med forskelligt tilbehør og mindedes jødernes flugt fra Ægypten. Gudstjenesten Skærtorsdag handler om, at Jesus gav sig selv som et offerlam, og at han bad os mindes det i nadvermåltidet.

Vi vil både mindes den allerførste påske, hvor Gud førte Israels folk ud af Egypten, og den påske for ca. 2.000 år siden, hvor Jesus indstiftede nadveren skærtorsdag aften ved at bryde brødet.

Menu: Lam med flødekartofler med tilbehør.  Tilmelding på Vordingborg kirkes hjemmeside senest torsdag den 11. april - Tilmelding klik her!

Lisbeth Sinnet Froholdt, Therese Nielsen og Søren Schiøler Linck
Vordingborg kirke