Tirsdag d. 30. april 2019, Kl. 17:00 til kl. 17:45

Søger du også ro, fred og stilhed? Så kom og vær med, når Vordingborg kirke afholder meditationsgudstjeneste:

Denne Taizégudstjeneste er blot én i rækken af fem i foråret 2019. Med fokus på de meditative sange fra Taizéfælleskabet i Frankrig vil vi synge, bede og være stille. Hundredetusindevis af mennesker valfarter hver sommer til det tværkirkelige kloster for at deltage i de enkle gudstjenester tre gange om dagen. Mange mennesker har ved at åbne sig for lovsangen og bønnen mødt Gud på en nærværende måde. Sognepræst Søren Schiøler Linck har flere gange besøgt klostret og hver gang taget hjem med fornyet inspiration. Med denne erfaring leder sognepræsten Taizégudstjenesten ud fra de enkle principper i Taizé. Vel mødt!

Vi sidder oppe ved altret på stolerækkerne i koret.

Søren Schiøler Linck
Vordingborg kirke