Fredag d. 29. marts 2019, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Kom og spis frokost i hyggeligt selskab mellem kl. 13 og 16. Vi inviterer på café i sognegården, Færgegårdsvej 3.

Vi samles omkring et veldækket frokostbord, det daglige liv drøftes, og vi nyder samværet med hinanden. Kl. 14 kommer sognepræst, debattør og forfatter Poul Joachim Stender og taler ud fra holdningen, at vi skal være stolte af vores tro. I sit foredrag ”Folkekirken skal ikke gå på listefødder” siger han, at de mange danskere, der melder sig ud, svigter den fælles kamp mod materialismen. Vi skal bruge vores tro mod den åndløshed, materialisme og mangel på poesi, der hersker i vores samfund i øjeblikket.

Vi synger et par salmer eller sange fra højskolesangbogen. Pris for frokosten 20 kr.

Alle er hjertelig velkomne.

Tilmelding på tlf.nr. 55370213 eller på kirkens hjemmeside.

Sognegården