Tirsdag d. 3. september 2019, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Denne aften vil der være en peptalk fra Center for ungdomsstudier om dette at være teenager og forældre, informationer ved kirkes tre præster og efterfølgende hyggeligt grillarrangement for alle, hvor vi får slagter Zangenberg til at grille hjemmelavede pølser til al

Børn, som går i nuværende 6. klasse på Gåsetårnskolen, Iselingen afdeling, skal gå til præst hos Søren Schiøler Linck og konfirmeres søndag den 26. april 2020.

Børn, som går i nuværende 6. klasse på Gåsetårnskolen, Marienberg afdeling, skal gå til præst hos Therese Nielsen og konfirmeres søndag den 10. maj 2020.

Børn, som går i nuværende 6. klasse på Kulsbjerg skole, Vintersbølle afdeling, skal gå til præst i Nyråd Præstegård hos Lisbeth Sinnet Froholdt og konfirmeres søndag den 3. maj 2020.

Fælles for konfirmationsforberedelsen er, at den først begynder efter efterårsferien, altså i uge 43.

Ønsker I allerede nu at deltage kan I tilmelde jer på følgende link:

Mvh. Therese, Lisbeth og Søren, præster

Lisbeth, Therese og Søren