Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 17:30 til kl. 19:00

FORTÆLLING – KRISTENDOM – MENNESKELIV

Hvad er et menneske? Hvordan hænger et liv sammen? Hvor meget skal vi tage med os?

Velkommen til hverdagsgudstjeneste i Vor Frue Kirke, hvor vi sætter Bibelens og vores tids egne tekster stævne og anvender litteraturen som en mulig bro i forsøget på at nå til en eksistentiel forståelse af kristendommen.

Litteraturen inspirerer os til at få noget godt og stærkt ud af tilværelsen, til at stille krav om væsentlighed i livet. Og litteraturens mange fortællinger kan være en hjælp, hvis fortællingerne i evangeliet skal kunne tale til os, kaste lys over vores tilværelse og skabe en ramme for vores liv med hinanden. Gennem den kan vi hjælpe os selv og hinanden til at få øje på grundmenneskelige temaer, der kan bane vej for og snakke sammen med evangeliets fortælling.

Over syv torsdage træder vi ind i et univers af fortællinger, der fokuserer på udfoldelsen af forskellige livstemaer, sorg, nederlag, medmenneskelighed, mening, livsmod.

Vi slutter med at samles over ost og rødvin ved cafébordene til en fælles samtale.

Medvirkende: Sognepræst Therese Nielsen, organist Rikke Juul Morild og sangere fra pigekoret.

Kirketorvet 14a, Vordingborg