Fredag d. 28. februar 2020, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Kom og spis frokost i hyggeligt selskab mellem kl. 13 og 16. Vi inviterer på café i sognegården, Færgegaardsvej 3.

Vi samles omkring et veldækket frokostbord, det daglige liv drøftes, og vi nyder samværet med hinanden.

Kl. 14 kommer tidligere politikommissær, foredragsholder, førstehjælpsinstruktør og kursusleder i Røde Kors Arne Holdensen og fortæller om sine to studierejser i Malawi – i 1979 og i 2019.

Arne fortæller om sine oplevelser med at møde et helt fremmed land, en helt ny kultur. Og han fortæller om Røde Kors i Malawi, de mange engagerede frivillige og om dem, der hjælpes af Røde Kors’ indsats.

Malawi har 18 millioner borgere og rangerer som et af verdens ti fattigste lande. Et land, der ofte må kæmpe med voldsomme naturkatastrofer som for eksempel oversvømmelser, storme og tørke. Alene sidste år blev landet ramt af tre naturfænomener, som har drevet befolkningsgrupper på flugt, ødelagt huse og høsten. Men alligevel oplevede Arne en befolkning, der var fantastisk gavmild, selv når de knap havde nok til sig selv. Og selv om alt efter vores normer synes fattigt og trøstesløst, mødte han en stor livsglæde og taknemmelighed over den hjælp, som kom.

Vi synger et par salmer eller sange fra højskolesangbogen. Pris for frokosten 25 kr for medlemmer og 50 kr. for ikke medlemmer.

Alle er hjertelig velkomne.

Tilmelding på kirkens hjemmeside.

Menighedssal, Færgegaardsvej 3, 4760 Vordingborg, Danmark