Tirsdag d. 3. november 2020, kl. 19:00

·       ”Salige er den, der tør give det bort”. Organisten, præsten og kirketjeneren fra Ansgarkirken i Hedehusene vil komme og holde en anderledes popmusikalsk gudstjeneste med evangeliske fortolkninger af udvalgte folkekære popmelodier.

Hvad har for eksempel Paulus' Filipperbrev til fælles med Gustav Wincklers   version af 'Gem et lille smil til det blir` gråvejr´, og er der overhovedet en fællesnævner?

En aften/eftermiddag der vil give rig mulighed for at synge med på kendte sange af blandt andre Kim Larsen, John Mogensen, Steffen Brandt, Povl Dissing og mange flere. Det bliver med garanti en musikalsk og kirkelig oplevelse af de mere skæve, når organist Peter Simonsen, musiker (kirketjener) Søren Koch og sognepræst Thomas Gotthard synger evangeliet ind i popnutiden. Alle 3 herrer er ansat ved Ansgarkirken, hvor et af fokusområderne har været at supplere den klassiske kirkemusik med et mere moderne musikalsk udtryk.

Søren Koch har i sit professionelle musikalske virke spillet med blandt andre Marie Frank, Peter Belli, Michael Falch og Tim Christensen og turnerer i øjeblikket landet tyndt med sit eget band The Beatophonics.

Thomas Gotthard har desuden et mangeårigt virke som guitarist, bassist og sanger i forskellige sammenhænge.

Organist Peter Simonsen, elsker at spille og arrangere forskellig slags        musik. Især har han spillet pop, jazz, rock, gospel og klassisk. Ansgarkirken er jeg en hyppigt brugt akkompagnatør og kapelmester i korsammenhænge.

"Salige er den, der tør give det bort"
Sted Kirketorvet 14A, 4760 Vordingborg