• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 3. november 2020, kl. 19:00

”Salig er den, der tør give det bort” – Popmusikalsk gudstjeneste

”Popmusikalsk gudstjeneste” præsenterer evangeliske fortolkninger af udvalgte folkekære popmelodier. Der vil undervejs blivemulighed for at synge med på udvalgte kendte sange af bl.a. Kim Larsen, John Mogensen, Anne Linnet, TV-2 og mange flere. Kom og få en anderledes musikalsk og kirkelig oplevelse når holdet bag Popmusikalsk gudstjeneste synger Evangeliet ind i nutiden.

De fire musikere har alle det til fælles at de er ansat i Ansgarkirken i Hedehusene.

Thomas Gotthard: Vokal, guitar, bas. Til daglig sognepræst i Ansgarkirken og sanger/bassist i Hamburg-Beatles-rock ’n’ roll-bandet The Reeperbahns binder sangene sammen med blandt andet referencer til bibeltekster.

Jacob Bay: Vokal, tangenter. Til daglig organist i Ansgarkirken, hvor han bl.a. står for kirkens populære ”Torsdagsfællessang”. Jacob er også lige nu aktuel som sanger og sangskriver med EP’en: ”This Is The Year Of The Lord”.

Trine Marott Englund: Vokal, klarinet, percussion. Trine er til daglig leder af Ansgarkirkens korskole hvor hun har opbygget et kor med 50 lokale børn i alderen 6-12 år. Trine er endvidere involveret i/står for mange af kirkens musikalske aktiviteter som f.eks. babysalmesang, fællessang og skolekoncerter.

Søren Koch: Vokal, guitar, bas. Søren er ansat som kirketjener i Ansgarkirken ved siden af sit virke som professionel musiker. Han er sanger, guitarist og sangskriver i sit eget band The Beatophonics og bassist i det engelske band The Zombies. Har igennem årene spillet med et hav af kendte danske navne, bl.a. Tim Christensen og Michael Falch. Søren er opvokset i Vordingborg hvor han op igennem 80’erne spillede i musikskolen og med egne lokale bands som Dans Moderne og The Bootleg Bluesband inden han flyttede fra byen i 1990.

AFLYST "Salige er den, der tør give det bort"
Sted Kirketorvet 14A, 4760 Vordingborg