Fredag d. 27. november 2020, Kl. 13:00 til kl. 15:00

FREDAGSCAFÉ I KIRKEN

Fredag 27. november, 13:00 til 16:00

Velkommen igen til fredagscafeen, som på grund af COVID-19 har fået en lille ”tvist”.

Vi mødes i kirken kl. 13, hvor der er foredrag og debat med den kendte debattør og forfatter Georg Metz.

Georg Metz er berygtet for sit engagement, sin originalitet og sin skarpe viden. Nu har man chancen for at høre Georg Metz udfolde sine tanker om et vigtigt emne, nemlig humor. Det bliver en livsbekræftende oplevelse, som byder på både grin og gråd i to timer. Det er vigtigt af og til at mærke, at man stadig har nogle lattermuskler. Georg Metz lægger ud, og derefter kan du stille spørgsmål og byde ind med dine egne erfaringer om, hvorfor humoren er så vigtig at have intakt.

Georg Metz har en bred journalistisk erfaring blandt andet fra DR, hvor han blev ansat i 1969, først i radioen og 1976-86 i tv-nyhedsafdelingen. 1986-90 var han filmkonsulent ved Statens Filmcentral. Fra 1990 har han været medarbejder ved Information. 1990-94 som kronikredaktør og 1994-96 som ansvarshavende chefredaktør og i dag som anmelder og kolumnist, hvor mange stadig kaster sig over hans underholdende og skarpsindige tekster. Som forfatter har han ydermere en lang række udgivelser bag sig herunder både romaner, noveller og antologier.

Kl. 15 går vi sammen hen i Aroma Café & Bar i Algade, hvor vi får kaffe og lagkage. Pris 25 kr.

Både i kirken og i cafeen overholdes de gældende retningslinjer for hygiejne og sikkerhed.

Alle er hjertelig velkomne.

Tilmelding på kirkens hjemmeside.

Fredagscafé - AFLYST
Sted kirketorvet 14 A, Færgegaardsvej 1, 4760 Vordingborg