• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 4. september 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:30

I september 2022 er det 150 år siden, at poeten, politikeren og præsten N.F.S. Grundtvig døde – næsten 90 år gammel. Grundtvig sluttede dermed et liv, der havde sat et omfattende præg på hans egen tid – og i lige så høj grad på udviklingen af Danmark lige siden.

I højmessen den 4. september sætter vi ekstra fokus på, at gudstjenesten er i centrum af Grundtvigs kristendomsopfattelse. At gudstjenesten er det særlige mødested mellem Gud og mennesker, hvor vi bliver involveret med krop, sind og hjerte.

Efter gudstjenesten kommer pastor emeritus, forfatter og foredragsholder Helge Rørtoft-Madsen på banen med et ”Grundtvig brush-up”. I foredraget vil Helge give en kort introduktion til Grundtvig som tænker og forfatter og diskutere, hvordan Grundtvig er blevet brugt og kan bruges i dag.

Vi slutter med lidt lækkert at spise. Alle er velkomne.

Kollekt: Menighedsplejen

Højmesse