Filmaftener sammen med Kastrup sogn fra kl. 16.00 – ca. 20.00

Film i Cafébiografen med efterfølgende spisning og drøftelse i sognegården på Færgegårdsvej 3. Pris: 80 kr. Tilmelding på Vordingborg kirkes hjemmeside.

Lucky er en amerikansk dramafilm i 2017 instrueret af John Carroll Lynch. Med i filmen er skuespilleren Harry Dean Stanton i en af dennes sidste store roller.

Filmen handler om en 90-årig kæderygende ateist, som bor i en afsideliggende lille by i den amerikanske ørken. Efter at have overlevet alle sine jævnaldrende venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv... samt en 100 år gammel skildpadde. På vejen møder han mange ligesindede mærkværdige karakterer, hvormed han kan diskutere meningen med livet.

Tilmelding og betaling senest torsdag den 13. februar på kirkens hjemmeside.

Tilmelding - KLIK HER