Filmaftener sammen med Kastrup sogn fra kl. 16.00 – ca. 20.00

Film i Cafébiografen med efterfølgende spisning og drøftelse i sognegården på Færgegårdsvej 3. Pris: 80 kr. Tilmelding på Vordingborg kirkes hjemmeside.

Onsdag 27. marts kl. 16

Vi skal se den danske thriller "Den skyldige" fra 2018. "Den skyldige" følger politibetjenten Asger Holm, der besvarer 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Pludselig afbrydes forbindelsen og med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden og fange hendes kidnapper.

Filmen har Jakob Cedergren i hovedrollen som Asger og filmen er instrueret af Gustav Möller. Denne hans debutfilm har allerede fået en række priser, blandt andet publikumprisen på filmfestivalen Sundance i USA. Filmen er indstillet som Danmarks bud på en Oscar for de bedste ikke-amerikanske film i 2018.

"Den skyldige er blevet karakteriseret som karakterstudie forklædt som thriller. To knækkede sjæle, der mødes, genkender hinanden og bruger hinanden til at redde sig selv.

Filmen dykker ned i det, som en anmelder på kirkeogfilm.dk beskriver som det: "der knaser og gør ondt ved at være menneske. Alt er sjældent som det ser ud til at være - mennesker ligeså. Menneskets historier og motivationer er uforudsigelige og grumsede."

Alt overflødigt er skåret væk i denne minimalistiske politifilm, der lader os følge et nervepirrende gidseldrama.