Filmaftener sammen med Kastrup Sogn.

Der vises film i Biograf Cafeen. Bagefter er der spisning hhv. på Færgegårdsvej 3 og i Kastrup præstegård.

Arrangementet begynder kl. 16, hvor vi mødes i biografen. Vi slutter ca. kl.20-20.30.

Tilmelding er nødvendig, der sker på kirkens hjemmeside via tilmelidngslink. Det koster 100 kr. at deltage. Beløbet dækker biografbillet, middag, kaffe og kage.

Tirsdag d. 24. januar vises den engelske film "The Father" fra 2020.

Filmen er instrueret af Florian Zeller og har fået tildelt adskillige priser, bl.a. Oscar for bedste mandlige hovedrolle og Oscar for bedste filmatisering. I den mandlige hovedrolle ses Anthony Hopkins.

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det bringer store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne. Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som muligt for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Anthony skræmmer imidlertid alle hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg - for sig selv og for sin far.

Anthony Hopkins og Olivia Colman leverer skuespil i verdensklasse i denne gribende og stærke fortælling om den ubetingede kærlighed til dem, man elsker allerhøjest.