Alle konfirmander i Vordingborg Sogn skal som hovedregel gå til præst hos den præst som er tilknyttet den skole, hvor de gik indtil 7. klasse. Børn, som bor i andre sogne, men går i skole i Vordingborg, skal gå til præst i det sogn, hvor de bor.

Dato for indskrivning bliver meldt ud her på hjemmesiden samt på skolernes Intra.

Resererer allerede nu for 2018-2019: Informationsaften tirsdag den 21. august kl. 17-19 i Vordingborg kirke.

Få mere af vide om konfirmation tryk her

Særlig information til de som går på Marienberg og Iselingen!

Det har været sådan at tidligere elever fra Marienberg har fulgt Therese Nielsen og tidligere elever fra Iselingen har fulgt Søren Schiøler Linck. I det kommende år bytter vi rundt!  Det betyder, at Therese Nielsen i udgangspunktet kommer til at forberede konfirmanderne fra Iselingen og at Søren Schiøler Linck i udgangspunktet kommer til at forberede konfirmander fra Marienberg. Therese Nielsen kommer til at have konfirmation søndag den 28. april 2019 og Søren Schiøler Linck kommer til at have konfirmation søndag den 12. maj.

Men for at sikre en mere ligelig fordeling af antallet af konfirmander på de to hold, i det er jo er to klasser på Iselingen mod én på Marienberg, vil vi i år forsøge at skabe ligevægt på holdene.

I udgangspunktet hører man til et hold, og så alligevel ikke, da der ikke er ligevægt! Vi kan ikke have to klasser på et hold. Derfor hører man ikke “naturligt” til et hold, men vælger selv om det er den ene eller anden dato man ønsker. Vi vælger at følge anordningen om max 28 på et hold. Det kommer til at ske efter princippet "Først til mølle".

Tilmeldingen bliver elektronisk på vores hjemmeside, men først til efteråret.

Mere information følger på Intra efter sommerferien, hvor vi også inviterer til en informationsaften tirsdag den 21. august kl. 17-19 i Vordingborg kirke.

Mvh. Therese og Søren, præster

Børn, som går på Gåsetårnskolen, Iselingen afdeling, går til præst i Sognegården på Færgegårdsvej 3 og skal

konfirmeres af pastor Søren Schiøler Linck.

Konfirmationsdagen er hvert år fastlagt til

den sidste søndag i april:

2019: 28. april (Bliver Therese Nielsen, der konfirmerer denne dag)

2020: 26. april

2021: 25. april

2022: 24. april

Børn fra Kulsbjerg skole, Vintersbølle afdelingen går til præst i Nyråd Præstegård og skal konfirmeres af pastor Lisbeth Sinnet Froholdt.

den 1. søndag i maj:

2019: 5. maj

2020: 3. maj

2021: 2. maj

2022: 1. maj

Børn, som går på Gåsetårnskolen, Marienberg afdeling, går til præst i Sognegården på Færgegårdsvej 3 og

skal konfirmeres af pastor Therese Nielsen.

den 2. søndag i maj:

2019: 12. maj (bliver Søren Schiøler Linck, der konfirmerer denne dag)

2020: 10. maj

2021:  9. maj