www.folkekirken.dk

Folkekirken er meget mere end gudstjeneste om søndagen (højmesse) og dåb, konfirmation, bryllup, begravelse, samtaler og sjælesorg.

I folkekirken foregår der hver dag mange aktiviteter, og nogle gange tages aftenen og natten også i brug.

www.personregistrering.dk

Her kan du hente blanketter blandt andet til fødselanmeldelse, navngivning, og navneændring.

www.familiestyrelsen.dk

Her er der mulighed for at læse nærmrere om regler vedr. den nye navnelov, samt se listerne over godkendte navne.

www.provsti.dk/stege-vordingborg

Provstiportalen er tilrettelagt med henblik på at levere informationer om provstierne og sognene i den danske folkekirke. Brugere af siderne kan være kirkegængere, journalister og andre interesserede.
Informationssiderne stilles til rådighed af Kirkeministeriet.

www.roskilde.folkekirken.dk

Danmark er inddelt i 10 stifter, herunder Roskilde Stift. Biskoppen er den øverste myndighed i stiftet i gejstlige anliggender, og vælges hertil af stiftets menighedsråds-medlemmer og valgmenighedsbestyrelser, heriblandt præster......

www.kristendom.dk

Er Danmarks største portal om kristendom med omkring 37.000 unikke brugere og 104.000 sidevisninger om måneden (december 2007).

På kristendom.dk skriver vi nyheder om kristendom både i Danmark og i udlandet, ligesom du kan finde baggrundsartikler om alt inden for kristendommens verden.

På kristendom.dk kan brugerne også få svar på deres spørgsmål om kristendom ved at stille dem til portalens 20 panelister.

www.giraffen.dk

Er en sjov og spændende hjemmeside med gode links til andre gode hjemmesider.

www.barnetro.dk

Er en hjemmeside, hvor 3 - 8 årige børn kan opleve et kirkeunivers på nette.

Her kan de være med til barnedåb, spille på kirkens orgel og bede fadervor med præsten.

www.konfirmazion.dk

www.kommunikazion.dk

Er to hjemmesider der gør det muligt at inddrage mobil-teknologi og internet i den kirkelige undervisning, forkyndelse og øvrige kommunikation.

www.tvtro.dk

Er en folkekirkelig tv - kanal på nettet, hvor kirkelige tv - stationer og en række organisationer har samlet deres tv - programmer og film på en fælles hjemmeside.

www.pater.dk

Sognepræst Hardy Lund Olesens hjemmeside.

www.123hjemmeside.dk/pastorniels

Sognepræst Niels Simonsens hjemmeside.